Створення цеху по переробці м’ясних продуктів, напівфабрикатів на території Музиківської ОТГ
Детальніше про проект
На території Музиківської ОТГ наявна проблема у реалізації м’ясної продукції. На території ОТГ наявні 24 фермерських господарства, 10 з яких вже обслуговуються сервісно - забійним цехом. Так як реалізація в полутушах обмежена, є необхідність в оброблені полутуш на роздріб та напівфабрикатів. При наявності цеху по переробці м’ясних продуктів – буде можливість обслуговувати близько 40 фермерських господарств, а також населення з ОТГ – 3000, та навколишніх територій. При цьому буде створено нові робочі місця в кількості – 12 чол.
Актуальність даного проекту зумовлена відсутністю у місцевого населення належних ринків збуту вирощеної продукції.
Коли буде створено цех збільшиться збут готової продукції, що дасть сприятливі умови для фермерських господарств по нарощуванню свого виробництва та створенню нових робочих місць.
При цьому буде збільшено надходження до місцевого бюджету.
Також школи та садочки ОТГ будуть забезпечені якісними м’ясними продуктами.
Ключові етапи (віхи)
Опис основних завдань |
Відповідальний |
Необхідні ресурси в рамках гранту |
Необхідні позагрантові ресурси (вказати ресурси) |
дата початку і завершення |
Термін досягнення результату |
Завдання 1 Прокладання та встановлення комунікації |
Іванов К.В. керівник |
- |
15 000 |
25.12.2018- 09.01.2019 |
15 днів |
Завдання 2 Ремонт приміщення |
Іванов К.В. керівник |
- |
50 000 |
09.02.2019- 15.03.2019 |
36 днів |
Завдання 3 Обладнання ліфтом та сходами |
Іванов В.К. керівник
|
- |
40 000 |
09.02.2019- 15.03.2019 |
36 днів |
Завдання 4 Встановлення та налаштування обладнання |
ЧП «М’ясний технік» |
474 320 грн |
203 280 грн |
15.03.2019 25.03.2019 |
10 днів |