Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про наміри щодо передачі в оренду нерухомого майна

Оголошення
18.07.2019

Назва об’єкта оренди: частина будівлі  (далі - будівля) загальною площею 13,4 м2.

Місцезнаходження об’єкта оренди: Херсонська область, Білозерський район, с. Музиківка, вул. 40 років Перемоги, 20

Балансоутримувач:  Музиківська сільська рада.

Цільове використання об’єкта оренди: стоматологічний кабінет (для надання стоматологічних послуг).

Найменування предмету конкурсу: оренда частини будівлі по вул. вул. 40 років Перемоги, 20, с. Музиківка, Білозерський р-н, Херсонська обл.

Підстава:

Рішення Музиківської сільської ради Білозерського району Херсонської області «Про намір передачі в оренду частини будівлі для розміщення стоматологічного кабінету» №527 від 18 червня 2019 року.

Стартовий розмір орендної плати за базовий місяць оренди – липень 2019 р., який визначається відповідно до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу, затвердженої постановою КМУ №786 від 04.10.1995р., зі змінами, виходячи з ринкової вартості, згідно звіту про незалежну оцінку та орендної ставки не менше 20 %.

Умови оренди об’єкта:

  1. Ефективне використання орендованого майна за цільовим призначенням: розміщення стоматологічного кабінету (для надання стоматологічних послуг).
  2. Вимоги до учасника:

2.1. Учасник повинен подати пропозицію щодо оренди частини будівлі .

2.2. Забезпечити надання якісних стоматологічних послуг за доступними цінами на території Музиківської ОТГ.

  1. Дотримання вимог експлуатації об’єкта, в тому числі протипожежних норм експлуатації об'єкта оренди.
  2. Утримання прилеглої території в належному санітарно-технічному стані.
  3. Компенсація учасником вартості витрат за виготовлений звіт про незалежну оцінку майна протягом 15 календарних днів з моменту ознайомлення з рішенням (про визнання його переможцем конкурсу).
  4. Термін дії договору – 2 роки 11 місяців.

 

Протягом 10 робочих днів після розміщення оголошення комісія по передачі  майна в оренду приймає заяви про оренду відповідного майна.

Для передачі в оренду комунального майна територіальної громади Музиківської сільської ради необхідно надати такі документи:

Заяву про намір отримати в оренду нерухоме майно або інше індивідуально визначене майно, в якій вказується найменування заявника (найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи), юридична та фактична адреса юридичної особи, місце реєстрації та місце фактичного проживання фізичної особи, контактний телефон, ідентифікаційний код за Єдиним державним реєстром підприємств та організацій України для юридичних осіб/реєстраційний номер облікової картки платника податків для фізичних осіб (крім тих, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті), визначається майно, яке особа бажає одержати в оренду (назва, адреса, характеристика об’єкта, у разі оренди нерухомого май­на — інформацію про площу приміщення та місце його розташування в будівлі), а також мета його використання та бажаний термін оренди.

До заяви надаються такі документи:

— проект договору оренди*(типовий передбачений законодавством України);

— копії установчих документів для юридичної особи(ФОП)/копії паспорта для фізичної особи.

У разі подання заяви, оформленої з порушеннями вищенаведених вимог або ненадання чи надання в неповному обсязі документів, Комісія в 10­ денний термін з дня її реєстрації знімає заяву з розгляду, про що повідомляє заявника.

Заява та документи надаються до Виконавчого комітету Музиківської сільської ради за адресою: Херсонська обл., Білозерський р-н, с. Музиківка,  вул. 40 років Перемоги, 35, приймальня.

Додаткову інформацію можна отримати у Музиківській сільській раді за адресою: Херсонська обл., Білозерський р-н, с. Музиківка,  вул. 40 років Перемоги, 35 з понеділка по четвер: з 8.00 до 17.00. в п’ятницю з 8.00 до 16.00; обідня перерва з 12.00 до 13.00. або за телефоном 05524 44372.

Кінцевий строк надання документів — 6 серпня  2019 року до 15.45 год.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше