Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Збираємо пропозиції для оновлення Дошки пошани!

Новина
03.09.2021
 
У 2015 році з ініціативи Сорокунського С.М. в Музиківці з’явилася Дошка пошани кращих представників громади. У 2019 році депутати затвердили оновлене Положення про вибір кандидатів на таке відзначення. В тому ж році на Дошці пошани з’явилися представники Східненського старостинського округу.
Цього року пропонуємо обрати найактивніших волонтерів та депутатів, найулюбленіших вчителів та медичних працівників, мужніх воїнів АТО та ветеранів праці, місцевих підприємців та робітників сільського господарства, краєзнавців та інших людей, що змінили життя в нашій громаді.
Можливо громада не знає про досягнення вашого сусіда чи активність мами.
Напишіть про це!
Часу небагато – до 20 вересня 2021 року! Хочемо завершити весь процес до Дня Музиківки (25 вересня 2021 року).
Кандидатури розглянуть члени виконавчого комітету та депутати, а потім зробимо гарні фото для Дошки пошани, а може і невеликі інформаційні матеріали для нашого сайту.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше