Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

А ви знаєте, що завтра, 25 листопада 2020 року, стартує щорічна всесвітня акція #16_днів_проти_насильства?!

Новина
24.11.2020
Завтра, 25 листопада 2020 року, стартує щорічна всесвітня акція #16_днів_проти_насильства, яка була ініційована ще в 1991 році. Саме тоді визначився зв’язок між насильством стосовно жінок та правами людей. Дати акції символічно наголошують на цьому зв’язку: 
  • початок акції - 25 листопада – Міжнародний день проти насильства щодо жінок, 
  • а завершення - 10 грудня в Міжнародний день прав людини. 
Таким чином, майже кожний день від 25 листопада до 10 грудня означений фактами та аргументами стосовно того, що будь-які форми насильства є порушенням прав людини. 
 
З 25 листопада по 10 грудня тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства. У цей шістнадцятиденний період входять й інші важливі для демократичної спільноти дати: Міжнародний день боротьби зі СНІДом, Міжнародний день боротьби з рабством, Міжнародний день інвалідів, Міжнародний день волонтера, річниця інциденту в Монреалі. 
 
В рамках акції #16_днів_проти_насильства Координаційний офісі безпеки в Білозерському районі при ГО “Білозерський центр регіонального розвитку“ анонсує цикл онлайн-зустрічей в прямому ефірі з представниками партнерів-органів влади. 
Метою зустрічей є підвищення обізнаності про права людини, формування свідомості щодо нетерпимого ставлення до насильства, торгівлі людьми, гендерного насильства, порушення прав людини, жорстокого поводження з дітьми, попередження насильства в сім’ї. 
 
Доєднуйтеся в прямому ефірі до онлайн-зустрічей, які відбудуться за таким розкладом: 
  • 25 листопада 2020 року о 14.00 – онлайн-зустріч з фахівцями Білозерського районного відділу філії Державної установи “Центр пробації; 
  • 26 листопада 2020р. о 14.00 – онлайн-зустріч з фахівцями Білозерського відділення поліції; 
  • 27 листопада 2020р. о 14.00 – онлайн-зустріч з фахівцями Служби у справах дітей Білозерської РДА; 
  • 27 листопада 2020р. о 15.00 – онлайн-зустріч з фахівцями Білозерського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; 
  • 30 листопада 2020р. о 14.00 – онлайн-зустріч з фахівцями Представництва Уповноваженого ВРУ з прав людини в Херсонській області.
Онлайн-трансляції відбудуться на фейсбук сторінці ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" і глядачі в коментарях під трансляцією зможуть задати свої питання фахівцям. 
 
Довідково: Марафон онлайн-зустрічей проводиться в рамках проекту “Безпечні та правоспроможні ОТГ Білозерського району Херсонської області“, що реалізує громадська організація “Білозерський центр регіонального розвитку” у партнерстві з Херсонським місцевим центром з надання БВПД, Станіславською сільською радою, Музиківською сільською радою, Білозерською селищною радою, Білозерським відділенням поліції, Координаційним офісом безпеки в м.Татарбунари при Одеській обласній організації КВУ за фінансової підтримки міжнародного фонду “Відродження“.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше