Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

22 липня 2019 року відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій

Новина
23.07.2019

22 липня 2019 року відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій Музиківської сільської ради. Були присутні: Погрібна Л.С., Мельниченко А.В., Шнирук І .В., Плотнік М.П., Лукічов С.М., Воробйова А.В. Також на засідання була запрошена в.о. старости Східненського територіального округу Вова Т.О.  Депутати розглянули підготовлені проекти рішень, заслухали звіти директорів шкіл та пропозиції щодо внесення змін до сільського бюджету.

Гостру дискусію викликало питання преміювання керівників комунальних закладів освіти та культури та звіти щодо виконання цільових програм. 

35 сесія Музиківської сільської ради відбудеться 25 липня 2019 року об 11.00 в залі засідань. Запрошуємо депутатів, громадських активістів, представників ЗМІ та членів виконавчого комітету. 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше