Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

22 серпня 2021 року свій день святкує село Загорянівка!

Привітання
22.08.2021
22 серпня 2021 року свій день святкує село Загорянівка!
Славна історія Загорянівки є частиною історії Музиківської сільської територіальної громади. А історію творять люди! Це ваша заслуга шановні мешканці села, ваших батьків та далеких пращурів. У цей день згадуємо минуле, відзначаємо сьогоднішні досягнення, шануємо людей, які творили і продовжують творити історію своєї малої Батьківщини.
Усі досягнення, якими багата Загорянівка, складаються з щоденної праці, знань і талантів кожного жителя села і саме в такі свята, кожен відчуває себе частиною села, громади та України.
Бажаємо Вам добра та миру, благополуччя і достатку Вашим сім’ям, родинного затишку у Ваших оселях та успіху в усіх починаннях!
Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!
Вітаємо!
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше