Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Атестація педагогічних працівників – крок до зростання фахової майстерності

Новина
02.05.2019

   Першочерговим завданням у галузі освіти є надання якісних освітніх послуг населенню громади. Досягнення учнів наших шкіл у конкурсах і змаганнях на місцевому і обласному рівнях – результат спільної роботи дітей, батьків, вчителів. У майбутньому кожен з батьків прагне побачити свою дитину гідною та успішною людиною. Велику роль у становленні дитини   як  особистості  відіграє  педагог.  Тільки   компетентний,   творчий сучасний фахівець здатний виконати цю відповідальну місію.

   Один раз на пʼять років кожен педагогічний працівник проходить атестацію з професійної діяльності. 2 квітня 2019 року атестаційною комісією ІІ рівня проведено атестацію девʼяти працівників шкіл і садочків громади. За результатами атестації підтвердили відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» - учитель початкових класів, заступник директора з виховної роботи Безродня І.І., учитель початкових класів Парафілова Г.А., учитель біології Васильєв  В.М.,    учитель    фізичної  культури  Борисова  Н.В.,    учитель    іноземних    мов Кузьменко Г.П., учитель інформатики Князь І.М.; підтвердили раніше присвоєні педагогічні звання «учитель-методист» - Васильєв В.М.,« старший учитель» - Князь І.М., Безродня І.І.; присвоєно педагогічне звання «старший учитель» Кузьменко Г.П.

   Вперше    атестувалися    в    громаді    педагогічні   працівники  садочків:

Ткаченко О.С. підтвердила раніше присвоєні кваліфікаційну категорію «вихователь І категорії» та педагогічне звання «старший вихователь», Михайловій  В.С.   присвоєно   кваліфікаційну    категорію     «вихователь

ІІ категорії», завідувачу Східненського ясел-садка Шкурупій Т.А. підтверджено відповідність займаній посаді.

Вітаємо педагогів з успішним проходженням атестації. Бажаємо нових надбань, досягнень та успіхів у співпраці з батьками на благо дітей і майбутнього нашої громади.

В.І. Семенюк, завідувач сектору освіти та гуманітарного розвитку

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше