Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Бажаєте відчути переваги комплексної енергомодернізації багатоквартирного будинку? Але бракує знань для професійного супроводу проєкту?

Оголошення
24.10.2020

 

 

Тоді вам необхідно пройти навчання за напрямом «Підготовка проєктних менеджерів» у ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості». Курс реалізується в рамках програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім».

 

Після закінчення навчання ви зможете професійно управляти проєктом або долучатися до роботи на окремих його етапах, якісно та оперативно вирішувати супровідні питання.

 

За більш детальною інформацією звертайтеся за адресою Білозерської районної філії Херсонського ОЦЗ: смт Білозерка, вул. Кооперативна, 99 або за телефоном: (05547) 3-37-71

 

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше