Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Безпека дітей основний пріоритет!

Новина
20.01.2021
 
У 2020 році при розподілі залишків освітньої субвенції першочерговим проектом стало встановлення пожежної сигналізації.
На убезпечення учнів КЗ «Східненська ЗОШ І-ІІІ ступенів» витратили 126640 грн, з них 110866 грн. на проектні роботи і 15774 грн на встановлення обладнання.
Облаштування пожежної сигналізації у КЗ «Музиківський ліцей» коштувало 452366 грн, з них - 25236 грн проектні роботи і 427130 грн - виконання робіт.
Також, кошти місцевого бюджету проведено заміри опору ізоляції електромереж та контурів заземлення і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. У Східненській ЗОШ встановлено пожежний гідрант.
Зараз, заклади освіти забезпечені у повному обсязі первинними засобами пожежогасіння, відповідальні особи пройшли навчання з питань пожежної безпеки у закладах освіти.
 
Підготувала Сальнікова Ю.В., начальник відділу освіти та гуманітарного розвитку 
 
_______________________________________
 
Освітня субвенція – це кошти, які надаються місцевим бюджетам з державного бюджету для виконання переданих на місця повноважень. Здебільшого з освітньої субвенції фінансуються заробітні плати педагогів. Залишки освітньої субвенції – кошти, що не використали до кінця року – можна використовувати на матеріально-технічне забезпечення закладів (ремонти, закупівля обладнання тощо).
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше