Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чи буде Бюджет участі у наступному році? Просимо заповнити анкету!

Новина
11.08.2020
Бюджет участі – демократичний процес, який надає можливість кожному жителю громади брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через підготовку проектів та/або голосування за них.
 
Будь-який житель ОТГ може подати проект, пов’язаний з покращенням суспільного життя, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і вирішити проблему громади.
 
Музиківська ОТГ впроваджувала Бюджет участі два роки підряд. Було подано 22 проекти, освоєно 320 тис.грн., разом ми реалізували 10 проектів (вже майже придбали ноутбук запланований в проекті 2019 року).
 
Бюджет участі – це складний та енергозатратний процес, він потребує постійного контролю від посадових осіб місцевого самоврядування та активності від місцевих жителів.
 
При плануванні діяльності сільської ради у напрямку впровадження механізмів участі та інших демократичних процесів хочемо знати думку громади. Просимо заповнити просту анкету.
 
Опитування триває до 26.08.2020 року.
Результати будуть презентовані 28.08.2020 року на фінальному заході проекту "Голос громади у місцевому самоврядуванні" та враховані при затвердженні дорожньої карти із залучення громадян Музиківської ОТГ.
 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGik1vaw5NAaYBwip6pVzqCMHX0nWgx8NjgDXO2ekQJKGmfA/alreadyresponded?vc=0&c=0&w=1&flr=0
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше