Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чи задоволені Ви якістю організації та проведення спортивних заходів на території Музиківської ОТГ?

Оголошення
19.06.2019

Чи задоволені Ви якістю організації та проведення спортивних заходів на території Музиківської ОТГ?

З 24 по 30 червня на території громади відбуватиметься визначення громадської думки щодо задоволеності якістю спортивних заходів, які проводяться на території громади.

Визначення думки відбуватиметься шляхом опитування.

Опитування проводитимуть представники Музиківської Молодіжної ради та активісти громади. Для них проведення такого опитування вперше. Тому прохання до всіх, не відмовляйте та допоможіть нам отримати реальні правдиві показники.

В рамках реалізації проекту "Спортивній громаді - свій стадіон!". 
За фінансової підтримки в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

#СпортивнійГромадіСвійСтадіон

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше