Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чи зможе Музиківська ОТГ отримати додаткові кошти за високий індекс організаційної спроможності?

Новина
20.08.2019

20 серпня 2019 року програмний менеджер Програми ДОБРЕ Загорулько Анна разом з спеціалістами сільської ради провела оцінювання громади за спеціальною  методологією з вирахуванням  Індексу колегіальної муніципальної спроможності (PMCI).

Це вже третя оцінка за цією методологією, в 2018 році ми отримали  36 балів, що на 11 балів більше ніж в 2017 році. Сьогоднішня зустріч показала, що маємо великий прогрес в питаннях «Управління персоналом», «Управління власністю громади» та «Прозорість діяльності виборних органів влади – місцевих рад».

Попереду велика робота спеціалістів ради, адже кожне підвищення оцінки має бути підтверджене відповідними документами, розміщеними на сайті сільської ради.

За результатами оцінки сформується загальний рейтинг громад партнерів Програми ДОБРЕ. Анна Загорулько зауважила, що громади з найвищим процентом зростання організаційної спроможності за результатами четвертої оцінки зможуть отримати фінансову винагороду для реалізації місцевих проектів.

 

Л.Погрібна, секретар сільської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше