Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Чистий четвер»

Новина
29.03.2019

      21 березня 2019 року на території Східненського  територіального округу проводився «чистий четвер». Вийшли, як завжди, працівники соціальної сфери, школярі, які зробили велику роботу по прибиранню території біля балки, при в'їзді в село. Стало світліше і веселіше.

     Великий обсяг робіт виконано працівниками птахофабрики.

    І в цьому році, як ніколи, у прибиранні села взяли участь самі мешканці. Прибирали в четвер, продовжили в неділю 24 березня, виходили прямо сім'ями із дітьми, навели порядки за селом до самого звалища побутових відходів. Дуже хочу подякувати Бакіну Сергію, Гурану Володимиру, Базовкам Олександру та Павлу, Деніженко Надії, Деніженко Олександрі з донечкою, Ковшу Юрію, Коваль Наталі та Коваль Тетяні (дівчата вийшли з дітками), Василенко Наталі, Івановій Валентині, Гончарук Олені, Гончарук Марині з дітками, Стебловській Світлані, Ткач Надії, Міщук Олені, Гуровій Аллі, Підорич Людмилі, Білим Світлані і Дмитру з дітьми, Докієнко Альоні, Вдовиченко Тетяні з онуками, Ненновій Валентині, Анцибор Любові, Філімончук Марії, Симчук Ользі, Куценко Зої, Свинарчук Галині, учням школи Борщ Андрію, Спину Кирилу та Ярославу, Штоюнда Данилу.

    Вибачте, якщо когось не назвала, але дійсно, дуже приємно, що люди відгукнулися і не залишилися осторонь.

      Разом – ми сила, й  разом зробимо наше село чистим, зеленим та гарним, у якому живе велика дружна родина!

Т.О. Вова,  в.о. старости Східненського  територіального округу

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше