Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

#ДеньБезпечногоІнтернету

Новина
05.02.2019

Сьогодні мільйони людей в усьому світі відзначають День Інтернету під гаслом "Разом за найкращий Інтернет!". З цієї нагоди та з метою підвищення освіченості з питань безпечного використання цифрових технологій учні 8-11 класів переглянули онлайн-урок, який транслювалося на YouTube каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні. Школярі прослухали доповіді експертів за темами: "Кібер-атаки та інтернет-шахрайство", "Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей" та інші інтелектуальні питання.
Для учнів 5-7 класів учителі інформатики ( Педченко І. В., Скиба І. М.) розповіли реальні факти про шахрайство та злочинництво у мережі Internet. Роздали дітям та вчителям пам'ятки "Основні правила безпечного користування Інтернетом". 
Класні керівники провели години спілкування до цього дня на різну тематику: "Правила користування Інтернетом для дітей" 3 клас (керівник Стебловська С. П.), "Мої улюблені гаджети" 4 клас (керівник Лисенко Т. В.), казка "Безпечний Інтернет" 
1 клас (керівник Терещенко В. М.), " Ми - за безпечні інтернет-ресурси" 6 клас (керівник
Кивенко В. С.), "Загрози, пов'язані зі спілкуванням у мережі Internet" 7 клас (керівник Марканич К. В.), диспут "Комп'ютерна залежність чи розвага?"
11 клас (керівник Ковальчук Т. П.). #ДеньБезпечногоІнтернету

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше