Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Депутати розглянули бюджет на 2022 рік.

Новина
13.12.2021

13 грудня 2021 року відбулося засідання постійної депутатськох комісії з питань транспорту, зв'язку, благоустрою, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього середовища щодо розгляду проєкту бюджету на 2022 рік.

Ірина Шнирук, голова комісії презентувала розроблені цільові програми та окремо зупинилась на соціальних програмах та Положення про порядок надання матеріальних допомог.

Альона Лебедєва, начальник Фінансового відділу презентувала оновлений проєкт рішення про бюджет на 2022 рік та пояснила, що частина фінансових показників змінилась у зв'язку з затвердження Бюджету України. 

Також депутати ознайомились з підготовленими проєктами рішень, які будуть розглянуті 15 грудня 2021 року на черговому засіданні сільської ради.

 Засідання було заздалегідь анонсовано та проведено в приміщення, яке забезпечувало доступ громадян до такого засідання.

Протокол засідання розміщено на офіційному сайті Музиківської сільської ради - https://muzykivskaotg.gov.ua/documents/cky15mi7fkzyd0814npt7jtc8

Відео трансляція не здійснювалась.

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше