Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До бюджету Музиківської територіальної громади надійшло понад 2 мільйони гривень єдиного податку

Офіційні публікації
22.12.2021

 

 

За даними відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та             м. Севастополі, упродовж січня – листопада 2021 року платники Музиківської територіальної громади, які обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, перерахували до місцевого бюджету понад 2 млн гривень єдиного податку — на 131 тис. гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Враховуючи, що відповідно до Бюджетного кодексу України єдиний податок від підприємницької діяльності сплачується на рахунки територіальних громад, у Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі наголошують, що своєчасна та повна сплата єдиного податку сприяє розвитку нашого регіону, і закликають суб’єктів малого бізнесу свідомо та сумлінно ставитися до обов’язку сплачувати податки.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше