Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До бюджету Музиківської територіальної громади надійшло понад 28 мільйонів гривень податків і зборів

Новина
26.11.2021

 

 

За інформацією відділу координації та моніторингу доходів бюджету  Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом 10 місяців нинішнього року платники сплатили до бюджету Музиківської об’єднаної територіальної громади понад 28 млн гривень податків і зборів.

        Значне місце у доходах місцевого бюджету традиційно займає податок на доходи фізичних осіб – більш як 15 млн гривень. Крім того, суттєво наповнюють бюджет місцевої громади надходження від податку на майно, якого сплачено понад 10 млн гривень, а також від сплати єдиного податку суб’єктами господарювання, які обрали спрощену систему оподаткування – 1,8 млн гривень.

        Варто зазначити, що сприяють позитивній динаміці загальної сплати податків і зборів до місцевого бюджету, перш за все, злагоджена робота податківців та органів місцевого самоврядування, а також сумлінне ставлення до сплати податкових зобов’язань безпосередньо платників податків.

        Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше