Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги абонентів КП "Струмок-2"

Оголошення
30.05.2020

  Шановні мешканці сіл: Східне, Загорянівка, Шкуринівка згідно з п.1 ч.3 ст.20 закону України «Про житлово-комунальні послуги». Споживач зобов’язується укласти договір на водопостачання.

    Для укладання договорів Вам необхідно:

  • Довідка про склад сімї;
  •   Копію права власності на будинок;
  • Копію паспорта та індифікаційного коду;
  • Заява на розробку та видачу технічних технічних умов.

  Тому прохання: донести відповідні документи, щоб в подальшому уникнути процесу розірвання договору.

***

ОГОЛОШЕННЯ

        Шановні абоненти  с. Загорянівка (Шкуринівка).

Проводиться акція !

   Узаконь своє друге, (третє) старе підключення до центральної водомережі до кінця червня, без штрафу.

    Усі підключення по закінченню терміну акції, які будуть виявлені спеціальним обладнанням(акустичне просвічування грунту), будуть визнані як самовільне підключення та обкладатимуться  штрафом у сумі 850 грн. та перераховано тариф згідно водопотреби «Норм витрат води на одну людину» за останні три роки.

***

ПОПЕРЕДЖЕННЯ

  Шановні абоненти, якщо у Вас сплив термін міжповірочного інтервалу лічильника, Вам необхідно самостійно, з дозволу організації водопостачання, згідно вимог вказаних у паспорті лічильника «Про транспортування лічильника», відправити лічильник на повірку. Якщо власник відмовляється від повірки лічильника води, йому буде нараховуватися за водопостачання згідно місячного розрахунку потреб води на одну людину.

 

Адміністрація КП «Струмок-2»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше