Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги батьків вихованців ясел-садка!

Оголошення
28.08.2019

   Нагадуємо вам, що оплата за харчування дітей вноситься щомісяця не пізніше 10 числа. У разі невнесення плати в установлені строки ці суми стягуються в порядку, визначеному чинним законодавством.

  Відповідно до статті 12, розділу ІІІ Положення про дошкільний навчальний заклад, що затверджене постановою КМ України №305 від 12 березня 2003 року, завідувач має право відрахувати дитину з дошкільного закладу без заяви батьків у випадках:

  • батьки протягом двох місяців із моменту отримання квитанції не сплатили витрати на харчування;
  • на підставі медичного висновку про стан здоров’я дитини, що виключає можливість її подальшого перебування в дошкільному закладі;
  • якщо в дитячий садок є черга, а дитина не відвідуває заклад поспіль 4 місяців без медичних показань і без поважних сімейних причин.

Л.А. Крута, завідувач КЗ «Музиківський  ясла- садок»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше