Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ДО УВАГИ ПРИЗОВНИКІВ!!!

Офіційні публікації
08.09.2021


Нагадаємо, що наразі розпочато осінній призов 2021 року до лав збройних сил України.
Відповідно до статті 15 Закону про військовий обов'язок і військову службу призовники, яким за будь-яких обставин повістка не надійшла, зобов'язані самостійно з'являться до військкомату в десятиденний строк після оголошення чергового призову.


Також повідомляємо, що Урядовою постановою від 20.01.2021 № 100 у новій редакції викладено Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, що затверджене ПКМУ №352 від 21.03.2002. визначено, що за порушення законодавства про військовий обов'язок, оборону та мобілізацію, розміри штрафу складатимуть до 8500 гривень. Крім того, посилена кримінальна відповідальність за ухилення від військового обліку – штраф до 11900 грн або виправні роботи на строк до двох років.

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше