Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

DOBRE підтримало освітні та комунальні заклади Музиківської громади

Новина
28.02.2023

Протягом останніх років Музиківська СТГ активно співпрацювала з програмою DOBRE. В рамках реалізації спільних проектів із міжнародними партнерами у громаді розвивали молодь, пояснювали бюджет, ремонтували водопровід у Східному та Загорянівці, створили площу “Ринок” в Музиківці.

Після повномасштабного вторгнення DOBRE продовжило свою діяльність в Україні, зокрема, співпрацю з Музиківською СТГ. Днями громада отримала перший транш технічної допомоги для підтримки харчової безпеки освітніх закладів та посилення місцевих комунальних підприємств.

КЗ “Східненський ліцей” Музиківської сільської ради одержав від благодійників два холодильники, морозильну камеру, мікрохвильовку, два  електрочайники, сім термосів з нержавіючої сталі  для зберігання гарячої їжі (на 10 л), термос з краном для гарячих напоїв (на 10 л), ємність з краном для питної води, два столи з нержавіючої сталі (для розробки риби та для приймання продуктів).

 Білозерка.info   Білозерка.info

Як розповідає директор Східненського ліцею Ірина  Осадчук, обладнання буде використано для облаштування харчоблоку ліцею, згідно з вимогами НАССР. Після покращення безпекового питання і відновлення очного навчання, учні будуть забезпечені здоровим харчування в оновленій шкільній їдальні.

У переліку обладнання, на  яке ще очікують у ліцеї від програми DOBRE – 13 розкладних  столів, 52 розкладні стільці, а також промислова овочерізка та холодильник-вітрина.

Окрім Східненського ліцею вкрай необхідне обладнання отримують музиківські комунальники. До пакету технічної допомоги від DOBRE увійшли: тринадцять свердловинних насосів, дві мотопомпи для брудної води,  шість пластикових ємностей на 1000 літрів для води, чотири набори інструменту, дві складні драбини, два різаки для арматури,  електричний відбійний молоток, чотири бензопили, дві ручні циркулярні пили, два акумуляторні шуруповерти, чотири кутові шліфувальні машинки, дві дрелі-перфоратори, два зварювальні апарати, два набори ключів, два компресори та вісім металевих каністр для зберігання палива.

Добрі справи благодійників у непрості для громади часи додають впевненості у відновленні Музиківської СТГ. Перемога буде за нами!
Матеріал з сайту Білозерка.Інфо

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше