Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Допомога багатодітним сім’ям

Офіційні публікації
02.05.2019

 Із 1 квітня 2019 р. згідно Постанови КМУ № 250 від 13.03.2019 року запроваджується виплата допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях. Допомога надається одному із батьків дитини, які постійно проживають разом із дитиною. Для призначення допомоги необхідні наступні документи:

  1. - паспорт та код обох батьків;
  2. - посвідчення батьків багатодітної сім’ї та посвідчення дитини із багатодітної сім’ї;
  3. - свідоцтва про народження всіх дітей.

  Допомога призначається у розмірі 1700 гривень. Громадяни, які звернуться у період із квітня по червень 2019 року включно за наданням допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях, отримають зазначену допомогу з 1 квітня 2019 року.

   Допомога надається на третю та кожну наступну дитину з місяця, в якому було подано заяву із усіма необхідними документами, та виплачується щомісяця до досягненню дитиною 6-річного віку включно.

        І.В. Шнирук,  завідувач сектору соціального захисту та медичного обслуговування

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше