Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Досвід Музиківської ОТГ вражає на міжнародному рівні!

Новина
07.10.2019

Сьогодні з ознайомчим візитом Музиківку відвідала С’юзен Фрітц – Директор Регіональної місії USAID в Україні, Білорусі та Молдові. С’юзен разом з колегами представниками різних програмних напрямків USAID зустрілася з сільським головою Лейбзоном С.Н., місцевими депутатами, працівниками сільської ради, членами громадської організації та молодіжним активом.

Разом оцінили високі результати співпраці громади з програмою ДОБРЕ, реалізовані та заплановані проекти. С’юзен Фрітц дуже зацікавилася реалізацією реформи децентралізації на нашому рівні, методами залучення громадян та ростом організаційної спроможності сільської ради. Окремо зупинилися на вже реалізованому проекті «Сходи Сонця» щодо створення відкритого простору біля Східненського будинку культури, який став поштовхом до капітального ремонту будівлі та кардинальних змін, що відбулися у закладі.

Для того щоб не лише на словах, а на ділі відчути рівень надання послуг в Музиківській ОТГ пані С’юзен відвідала майбутній ЦНАП, амбулаторію та ліцей.

Гриценко Микола Петрович, керівник програми USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» разом з місцевими підприємцями Івановим В.К. та Івановим К.В. презентував проект «Створення цеху по переробці м’ясних продуктів, напівфабрикатів на території Музиківської ОТГ».

 

Підготувала Погрібна Л.С.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше