Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дякуємо народу Японії за допомогу та підтримку!

Новина
27.09.2019

27 вересня 2019 року вчителі та учні Музиківського ліцею, Музиківський сільський голова Лейбзон О.А. вітали гостей – Першого секретаря Посольства Японії в Україні Вакуі Ацуші, координаторку проектів Кусаноне Анну Бушму, голову правління Фонду громади Херсона «Захист» Польську Ларису Михайлівну. Мета візиту – моніторинг ефективності проекту, реалізованого в межах грантової програми «КУСАНОНЕ» Уряду Японії.

У співпраці з благодійною організацією «Захист» у 2015 році за кошти уряду Японії в Музиківській ЗОШ було замінено 179 старих дерев’яних вікон та 91 дверних блоків на металопластикові.

За українською традицією учні вручили гостям український запашний коровай та оберіг - ляльку-мотанку, як символ мудрості, добра, благополуччя. Вихованці гуртка «Айкідо», разом зі своїм тренером Братченком А.В., продемонстрували прийоми класичного японського айкідо.

У знак співдружності народів України та Японії, подальшої співпраці в парку ліцею посадили дерева: сакури та вишні.

Дякуємо народу Японії за допомогу та підтримку.

 

Славич В.В., директор Музиківського ліцею 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше