Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вперше у селі Східне Музиківської ОТГ відбувся гаражний розпродаж вживаних речей.

Новина
21.09.2018

Вперше у селі Східне Музиківської ОТГ відбувся гаражний розпродаж вживаних речей. ?

Цю новомодну в Україні, але добре відому на Заході практику використали активісти ГО «Музичани» для того, щоб привернути увагу громади до екологічних проблем, необхідності сортування сміття і дбайливого ставлення до уживаних речей. 

За символічну ціну вони запропонували східненцям придбати спеціально приготовані одяг, взуття, іграшки та прикраси, а виручені кошти планують спрямувати на підтримку місцевих молодіжних ініціатив.

Жителі Східного з цікавістю та підтримкою поставилися до такої ідеї, купували запропоновані речі, усвідомлюючи, що це принесе користь громаді.

Так, Тетяна Коваль, яка придбала одяг для маленької донечки Кароліни, зауважила: «Я підтримала цю акцію, тому що для нас, дорослих, дуже важливо, щоб наші діти не хворіли, а в селі було чисто й охайно».

Молоді хлопці Кирило й Дмитро, які активно допомагали організаторам заходу, виконуючи відповідальні ролі пластикових пляшок, наголосили на необхідності сортування відходів і дбайливого ставлення до навколишнього середовища. ?

ГО "Музичани" реалізує проект "Дбаймо про екологію разом!" у рамках проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні", який у Херсонській області виконує ГО "Громадський центр "Нова генерація" у рамках Програма DOBRE за підтримки USAID Ukraine - USAID Україна

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше