Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо активістів до участі!

Оголошення
01.03.2019

ГО «Громадський центр «Нова генерація» оголошує конкурс проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад»

До участі у ньому запрошуються організації громадянського суспільства та ініціативні групи з громад-партнерів програми DOBRE у Херсонській області (Асканія-Нова, Великокопанівська, Високопільська, Кочубеївська, Музиківська, Новорайська, Присиваська, Станіславська, Тавричанська і Чаплинська об’єднані територіальні громади).

Конкурс спрямований на підтримку важливих для громади ініціатив через активізацію та згуртування місцевих жителів, залучення їх до прийняття рішень і втілення позитивних перетворень.

Максимальний розмір підтримки для реалізації ініціатив з однієї громади – 5000 доларів США (для першої та другої когорт громад: Асканія-Нова, Кочубеївська, Музиківська, Присиваська і Чаплинська ОТГ) та 3000 доларів США (для громад третьої когорти: Великокопанівська, Високопільська, Новорайська, Станіславська і Тавричанська ОТГ).

Проектні заявки прийматимуться на електронну адресу newgener93@gmail.com до 10 квітня 2019 року (від заявників з громад першої та другої когорт) і до 24 квітня 2019 року (від заявників з громад третьої когорти).

З деталями конкурсу (передбаченими ним пріоритетними напрямами, критеріями відбору, часовими рамками тощо), формами заявки та бюджету проекту можна ознайомитися за посиланням 

Конкурс проводиться за проектом «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше