Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Готуємось до Всесвітнього Дня охорони праці

Оголошення
15.04.2019

 28 квітня Всесвітній день безпеки та гігієни праці.

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній День охорони праці. 

Цього року Україна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня охорони праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

Запрошуємо всі  підприємства, заклади та установи нашої громади також долучитися до процесу формування політики щодо покращення умов безпеки і гігієни праці. Адже здорові та безпечні умови праці – це стратегічне завдання, яке стоїть перед державою і бізнесом. Тільки спільними зусиллями можливо виконати завдання, передбачені програмами реформ, і забезпечити конституційне право громадян на гідні умови праці.

  1. Звернення Організаційного комітету  з підготовки та проведення у 2019 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні.

Звернення2019_new.pdf

  1. ПЛАН ЗАХОДІВ із відзначення Дня охорони праці в Україні у 2019 році під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

План_заходів_2019_new_1.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше