Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Хто відповідальний за вчасну перевірку лічильників на воду?

Новина
17.02.2020

Просимо звернути увагу!

Комерційні прилади обліку і квартирні лічильники води, обов’язково  підлягають періодичній  повірці та повірці після ремонту. Це визначено у Законі України «Про метрологію та метрологічну діяльність», стаття 17. п.1. від 05.06.2014 р. № 1314-VII 

Відповідно законодавства, розрахунки між покупцем (споживачем) і продавцем (постачальником, виробником, виконавцем послуг), у сферах комунальних послуг повинні проводитися тільки по повіреним приладам обліку.

Повірка лічильників розподільчого і комерційного обліку здійснюється згідно з міжповірочним інтервалом.

Згідно Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність», стаття 17. П.4, Відповідальність за своєчасність проведення повірки покладається на власників лічильника. Власники лічильників зобов’язані своєчасно з дотриманням встановлених міжповірочних інтервалів подавати лічильники, які вони експлуатують, на періодичну повірку. Періодична повірка, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування і монтаж) вузлів обліку, здійснюються за рахунок власників таких вузлів обліку.

Директор Музиківського КП                                              О.М. Андруневич

 

КАЛЬКУЛЯЦІЯ Послуга з демонтажу,  установка водолічильника за зверненням споживача

КАЛЬКУЛЯЦІЯ Послуга з демонтажу, транспортування на повірку, повірка та установка водолічильника за зверненням споживача.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше