Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні жителі громади!

Офіційні публікації
25.03.2020

Кабінет Міністрів України запровадив режим надзвичайної ситуації по всій території України та продовжив карантин до 24 квітня!

У зв’язку з останніми подіями та  складною епідеміологічною ситуацією просимо Вас відповідально поставитись до всіх обмежень для недопущення розповсюдження коронавірусу COVID-19. Здоров’я кожного і громади вцілому в наших із вами руках.

Просимо всіх дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я, ми будемо додатково їх публікувати  на нашому сайті та сторінці у феусбуці. В потоці маніпулятивної  та викривленої інформації зберігайте ясний розум, не піддавайтесь паніці та слідкуйте за оновленнями наших інтернет ресурсів.

Бережіть своїх батьків, дідусів та бабусь! Допоможіть сусідам-пенсіонерам! Саме старше покоління у найбільшій зоні ризику. Не можете допомогти самостійно, то зателефонуйте до  сільської ради.

Продовжують працювати  магазини, аптека та пошта. Контролюємо виконання рекомендацій з дотримання карантинного режиму та санітарних норм.

Сільська рада продовжує надавати адміністративні послуги та консультації, але радимо обмежитися телефонним дзвінком чи скористатися можливостями нашого сайту.

Бережіть себе!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше