Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата Музиківської сільської ради Компанченко Н.М.

Новина
17.01.2022

За звітний період брала участь у всіх засіданнях сесій та засіданнях бюджетної комісії. Додатково - у засіданнях виконавчого комітету. При обговоренні та затвердженні цільових програм враховувала думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності громади, захист інтересів її жителів.

Депутатська діяльність тісно пов’язана з роботою заступника керівника Музиківського ліцею.

У 2021 році:

  • сприяла реалізації проєкту Президента України «Активні парки – локації здорової України», який спрямований на покращення рухової активності і доступності спорту для кожного громадянина;
  • створенню інклюзивного середовища для дітей з особливими освітніми потребами в ліцеї;
  • підготувала та подала матеріали для участі в культурно-освітньому марафоні «Наша незалежність» до 30-ї річниці незалежності України про жителя громади.

На жаль, в карантинних умовах не підтримую тісні зв’язки з виборцями. Але завжди реагувала на звернення, а саме консультувала щодо вибору постачальника газу, вакцинації, відновленні електроенергії на окрузі, в аварійних ситуаціях.

Була активним учасником благодійного ярмарку, який був проведений під час святкування Дня села, зароблені кошти від округу, були передані на лікування учню Музиківського ліцею, дитині з особливими освітніми потребами (3000 гривень).

Разом із вчителями Музиківського ліцею переклала з англійської мови документи 9-го засідання українсько-чеської спільної комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше