Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Музиківська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади на час декретної відпустки основного працівника: спеціаліста І категорії з освіти та гуманітарного розвитку відділу освіти та гуманітарного розвитку Музиківської сільської ради

Оголошення
11.08.2021

Музиківська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади на час декретної відпустки основного працівника:

спеціаліста І категорії з освіти та гуманітарного розвитку відділу освіти та гуманітарного розвитку Музиківської сільської ради

Основні функціональні обов’язки: здійснення супроводу (вивчення, узагальнення, аналізу) діяльності закладів освіти, культури, фізичного виховання та спорту; проведення кадрової політики у галузі освіти об’єднаної територіальної громади,оформлення відповідних розпоряджень та інформацій щодо руху педагогічних кадрів, складання статистичної звітністі; підготовка та узагальнення матеріалів, для розгляду начальника відділу освіти та гуманітарного розвитку для доповідей, промов тощо з питань, що відносяться до компетенції сектору; підготовка інформаційно-аналітичних матеріалів, пов’язаних з роботою, покладеною на відділ освіти та гуманітарного розвитку.

Основні вимоги до конкурсантів:

вища освіта не нижче ступеня бакалавра відповідного спрямування; вільне володіння державною мовою, знання діючого законодавства України в обсязі, достатньому для виконання службових обов’язків.

Умови оплати праці: посадовий оклад - 4800 грн; надбавки, доплати та премії відповідно до статті 21 Закону України "Про місцеве самоврядування"; надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” 

Бажаючі взяти участь у конкурсі подають такі документи:

  • заяву на участь у конкурсі;

  • копію паспорта громадянина України;

  • копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків;

  • заповнену особову картку форми П-2ДС;

  • автобіографію;

  • копія (копії) документа (документів) про освіту;

  • документ про підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

  • декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції».

  • копію військового квитка (для військовозобов’язаних);

  • дві фотокартки розміром 4х6 см.

  • письмову заяву, в якій повідомляється, що до особи не застосовуються заборони, визначені ч.3 або ч.4 ст.1 Закону України «Про очищення влади» та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

  • письмову згоду на обробку персональних даних, відповідно до законодавства про захист персональних даних.

 

Прийняття документів здійснюється з 13 серпня  2021  року до 13 вересня  2021 року за адресою: вул. 40 років Перемоги 35 с. Музиківка, Херсонської області, тел.0665902918.

Дата проведення конкурсу – 15 вересня 2021 року.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше