Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

КП "Струмок-2" провів перший весняний "суботник"

Новина
22.03.2021

З метою поліпшення санітарного та естетичного стану території  КП "Струмок-2" дав початок весняним роботам з благоустрою. 20 березня на території комунального підприємства біля складу  проводилися роботи з зачищення фундаменту від чагарників, сухостою та коріння, яке пошкоджує будівлю. Також, зібрали сміття та залишки опалого листя. 

Згідно з планом діяльності підприємства по благоустрою роботи будуть проводитися щосуботи до 17.04.2021.  Вивезення сміття планується на першу суботу квітня. Робота тривала, тому за один день не робиться. На даний час ведеться пошук транспорту для вивезення сміття.

Шановні односельці! Велике прохання долучатися до суботників і починати приводити до ладу свої присадибні ділянки та території перед подвір'ям!

 

Підготував Шкурупій С.О., керівник КП "Струмок-2"

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше