Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

КЗ «Музиківський сільський будинок культури»

Офіційні публікації
01.02.2021

Найменування:                                                           

    КЗ « Музиківський сільський будинок культури»

Ідентифікаційний код ЄДРПОУ:

39156864

 

Місцезнаходження:

 

 

Поштовий індекс:

75023

Область:

Херсонська

Район:

Білозерський

Об’єднана територіальна громада:

Музиківська ОТГ

Населений пункт:

село

Вулиця, провулок тощо:

40 років Перемоги

Номер будинку, корпусу, офісу:

18

Електронна адреса:

nabereg197771@gmail.com

       

 

 

 

Комунальний заклад « Музиківський сільський будинок культури» в своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, постановами Кабінету Міністрів України, нормативними документами Міністерства культури і туризму України, наказами та постановами управління культури Херсонської обласної  державної адміністрації, рішеннями Музиківської сільської ради у межах визначеної компетенції ,а також відповідно до Статуту закладу.

Слово «культура» останнім часом на устах багатьох людей.

Народи пишаються своїми культурними надбаннями, бережуть їх, водночас стараючись робити їх живими елементами суспільного життя . І це правильно , бо за допомогою цих культурних надбань народи духовно розвиваються, вшляхетнюються, підносять рівень свого світосприйняття.

У житті людини дуже важливими є почуття правди і добра. Культура доповнює ці два елементи ще поняттям краси.

Ми часто замислюємося над сучасним станом культури в українському суспільстві, стараємось пізнати її надбання та з’ясувати, як те духовне багатство ми можемо й повинні використати на благо нашого народу.

Основним завдання Музиківського  БК є розвиток аматорського  мистецтва з різних видів та жанрів народної творчості. Велика увага приділяється організації та задоволенню культурних потреб різних вікових категорій населення. З цією метою проводяться культурно-мистецькі заходи: тематичні, розважальні програми, театралізовані свята, мітинги, святкові концерти до державних, календарних та інших визначних дат.

 

 

 

 

На базі Будинку культури працює :

  1. Вокальний ансамбль « Музичанка»(різновікова категорія-10 учасників),жоден учасник ансамблю не уявляє свого життя без пісні. Цю безмежну любов до чудової мелодійної української пісні прищеплює художній керівник ансамблю А.Є.Теленга.

В 2020 році ансамбль зробив великий крок вперед, їх знають не тільки в селі ,але  і за межами села і завжди чекають виступів.

  1. Інструментальний ансамбль (різновікова категорія-5 учасників)
  2. Гурток декоративно-прикладного мистецтва бісероплетіння.

 

 

За  2020 рік були проведені такі заходи:

18-19 січня  ансамбль «Музичанка» був вибраний на конкурсі та

запрошений до Всеукраїнського фестивалю «Душа Карпат», який проходив с.Ізки Закарпатської області. Де отримали нагороди та диплом 1 ступеню.

29  лютого в центрі села відбулася, запальна, весела ,щедра та смачна Масниця». Дійство проходило з концертною програмою, веселими іграми, змаганнями та ярмаркою.

7 березня  В кафе «Лайф» пройшла  концертна програма присвячена святу 8 Березня. 

9 травня дистанційно зроблене привітання для ветеранів та жителів села.

До Дня Вишиванки 21 травня була зроблена від будинку культури виставка ручних робіт (плетіння, вишивка хрестиком, гладдю, бісером та інше)

 30 травня та 1 червня в Олешках відбувся дистанційний захід  Всеукраїнський вокальний  фестиваль-конкурс народної творчості « Співоча птаха2020»

Від Музиківського Будинку культури у фестивалі взяли участь дві учасниці-школярки Горлинська Ольга та Петрова Поліна, які отримали нагороди та дипломи I ступеню.

31 травня в м.Сокаль  Львівської області відбувся Всеукраїнський дистанційний фестиваль-конкурс «Веселкова мрія 2020».В номінації вокал взяла участь Петрова Поліна, учениця 1 класу, і була нагороджена медалю та дипломом Лауреата II Премії.

12 вересня в с.Кизомис проходив II у Херсонській області фестиваль «KIZIM   Юшка  FEST»,ансамбль « Музичанка» приймав участь у цьому заході. 

14 жовтня-відбулося дистанційно відео-ролик до свята день захисника України.

Проведена була виставка робіт до свята гарбуза.

КЗ «Музиківський сільський будинок культури» має свою групу в соціальній мережі Фейсбук ,де ми намагаємося як найширше висвітлювати свою роботу.

Учасники

Учасники які відвідують гуртки в  Будинку культури нараховується 84 односельчан    з них 50 дітей та 34 чоловік віком від 20 до 75 років .    

В Будинку культури працюють:

Директор Будинку культури – І.М.Фесюк

Художній керівник – А.Є.Теленга

Прибиральниця – Н.А.Кириченко

 

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше