Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Легалізація зайнятості населення – актуальне питання сьогодення!

Офіційні публікації
21.07.2021

 

     20.07.2021 року за участю членів комісії по наповненню місцевого бюджету Музиківської сільської ради та працівників Білозерської ДПІ ГУ ДПС у Херсонській області Автономній Республіці Крим та м. Севастополь на території громади проведено інспектування з питань виявлення незадекларованих трудових відносин у суб’єктів господарювання усіх форм власності та здійснення господарської діяльності без реєстрації.

     Під час заходу було відвідано фермерські господарства, осіб, які здійснюють господарську діяльність буз реєстрації та магазини. Роботодавців і працівників проінформовано та попереджено про ризики використання незадекларованої праці та здійснення діяльності без реєстрації.

     Нагадуємо, що в Україні забороняється здійснення діяльності фізичною особою з метою отримання прибутку без реєстрації та тягне за собою адміністративну відповідальність. Використання найманої праці без оформлення трудових відносин є порушенням законодавства про працю та карається чималими штрафами!

Голова комісії з питань наповнення місцевого бюджету

А. ЛЕБЕДЄВА

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше