Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата Музиківської сільської ради Лукічова С.М.

Новина
17.01.2022

Другу каденцію поспіль обраний головою комісії з питань соціального захисту, охорони здоров'я, культури, молоді та спорту. Разом з членами комісії вирішуємо питання з надання матеріальної допомоги малозахищеним верствам населення, а саме людям з інвалідністю, онкохворим, тяжкохворим тощо. У 2020 році була надана матеріальна допомога 108 особам в сумі 198 500 гривень. У 2021 році була надана матеріальна допомога 140 особам в сумі 290 000 гривень.

Маю посвідчення народного обранця від політичної партії “Наш край”. Активно беру участь в загальних зборах представників громади. Є членом конкурсної комісії з призначення директора Музиківського ліцею, завідувача Загорянівської бібліотеки та керівника КНП “Музиківської амбулаторії ЗПСМ”.

Важливими результатами своєї роботи вважаю:

  • Підтримка програми соціального захисту малозахищеним верствам населення
  • Не підтримка підвищення цін на воду комунальними підприємствами, а саме: КП “Струмок-2” та Музиківське КП.

Постійно проводжу бесіди з громадянами мого округу, в постійному телефонному доступі. Повідомляю про проблеми на окрузі в соціальних мережах та вирішую їх. Збираю пропозиції щодо вирішення проблем округу, таких як: водопостачання та дорожнього покриття. Разом з активними громадянами округу беру участь в ярмарку до Дня села. Цього року кошти, які були зібрані віддали на операцію дитині-інваліду з ДЦП.

Мною було написано депутатське звернення, яке було розглянуто та підтримано депутатами Музиківської сільської ради VIII скликання - разом ми звернулися до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості зростання цін на постачання та розподіл електричної енергії, постачання природного газу та розподіл природного газу.

Плани на наступний період роботи

  • Залучити жителів округу до благоустрою на окрузі.
  • Активно брати участь у вирішені важливих питань Музиківської СТГ.
  • Активізувати роботу з громадянами щодо роз'яснення населенню основних функцій сільських депутатів, повноважень сільської ради через організації зустрічей з населенням.
  • Підготувати ряд матеріалів для соціальних мереж та офіційного сайту
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше