Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

#Ми_з_DOBRE і най усе буде добре!

Новина
17.05.2021
 
Такий початок я обрала не випадково, він символічний як для кожного, хто працював з нами разом, так і для мене самої.
З Програма DOBRE ми починали, так би мовити, з чистого аркуша, з об'єднання, ми пройшли цей шлях разом. Я отримала дорогоцінний досвід і розуміння того, що ніколи не пізно навчатися чомусь новому, для цього завжди має бути час (і він завжди знаходиться, якщо є бажання). А скільки всього я навчилася: писати проекти, раціонально використовувати гроші, робити закупівлі, комунікувати з людьми, зацікавлювати їх своїми ідеями і приймати від них підтримку, аби втілити ці ідеї в життя.
Якщо вже почали про втілення ідей у життя, то не можу не сказати про наше дітище. СХОДИ СОНЦЯ. Те, що здавалося далеким і нездійсненним, тепер реальність саме завдяки Dobre. На території нашого БК сьогодні красується дитячий майданчик, вуличні тенісні столи, вулична сцена, зона відпочинку для глядачів, апаратура для проведення заходів і волейбольне поле. Лише погляньте, приходь і лови момент, інакше не скажеш.
Пишу зараз це і аж гордість бере за те, що ми усе це зробили разом і пройшли будь-які труднощі. Так, вони були також, не все так легко, як здається. Інколи, навіть якщо є ресурси і бюджет, приходить усвідомлення, що не вистачає банально людей, які допоможуть. Починаєш шукати вихід, шляхи, дороги і манівці. Після таких пошуків мене оточили однодумці, ті, з якими ми завжди на одній хвилі, такі ж самі шалені бджоли. Дехто приєднався ще на старті, дехто ближче до фіналу, але факт лишається беззаперечним - люди є! І вони зі мною, а разом ми сила. Після такого будь-що здається краще, легше і простіше, адже знаєш, що є підтримка та опора.
Справжньою міцною стіною виявилася для мене і @Anna Zagorulko. Я знала, що можу зателефонувати в будь-яку годину з питанням і завжди отримаю доступну та зрозумілу відповідь з детальним роз'ясненням. Без неї я б нервувала в кілька разів більше.
Якби зараз запитали, чи готова я знову піти на таке, на подібний проект, вже знаючи, що мене чекає, я б відповіла "так". Однозначно "ТАК"! Адже воно того вартувало, кожної хвилини, кожної гривні, кожної думки "а точно вийде?"
Вийшло і вийде ще не раз.
Протягом усіх цих років у важкі моменти лунала одна і та сама фраза на будь-який випадок життя:
"- ну як там?
- та все буде dobre"
"- а вийде?
- та все буде dobre"
"- ми зможемо?
- все буде dobre"
DOBRE, дякую, за ці роки, за досвід, за нові знання і прокачаний скіл, за можливості, за людей. За все! Дякую!
Позняк Світлана, директор КЗ "Східненський сільський будинок культури"
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше