Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата Музиківської сільської ради Міщенко Н.І.

Новина
20.01.2022

Вперше стала депутатом сільської ради. Свою роботу депутатом оцінюю не задовільно. Багато складних питань, в яких важко розібратись, а тому потрібно отримувати додаткові знання та роз’яснення. Але маю бажання розібратись. Разом з депутаткою Погрібною Людмилою пройшли навчання в рамках майстерні політичної участі "Я - депутатка" від UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, яке допомогло розібратись в деяких питаннях депутатських прав та обов’язків, поспілкуватись з депутатками різного рівня та обмінятись досвідом.

Я член «земельної» постійної депутатської комісії. Намагаюсь відвідувати всі засідання. На засіданнях комісії розглядаємо заяви громадян щодо виділення земельних ділянок, передачу землі в оренду, вирішення конфліктів між сусідами. Стараюсь постійно контролювати виділення нових ділянок на території села Висунці. Хочу, щоб вся земля в селі використовувалась ефективно та не було бур’янів та пустирів.

За звітний період провели збори в с.Висунці та зібрали пропозиції від людей на наступний рік – що будемо робити своїми силами, що будемо просити робити за кошти місцевого бюджету.

Цього року відзначили День села Висунці – обрали дату

18 листопада, адже саме 18.11.2008 рокурішенням обласної ради було повернуто статус села. Цього разу на жаль онлайн, але зібрати виступи місцевих талантів, опублікували історичну довідку про Висунці та привітали найстарших та найменших жителів.

Спільними зусиллями продовжуємо підсилювати дитячий майданчик біля магазину. Цього року пофарбували весь інвентар, розрівняли поле та встановили футбольні ворота, завезли пісок, прибрали територію. Частина фарби та футбольні ворота отримали в рамках проекту «Децентралізація дитячих майданчиків 2.0.» (керівник Погрібна Л.С.), частину придбали за кошти місцевих жителів. Також місцеві жителі принесли квіти та саджанці дерев з власних дворів.

Плануємо зробити парк біля майданчика та магазину. За моїм зверненням сесія сільської ради запланувала відповідну земельну ділянку, вона має бути закріплена на майбутньому генеральному плані саме як паркова зона. Восени сільська рада передала саджанці дерев, які також були посаджені на території виборчого округу.

Актив села Висунці створив групу в мережі Фейсбук для швидкого обміну інформацією та публікації новин. Це дуже проста дія, але дуже результативна. Дякую всім хто долучився до інформування населення.

Допомагала організувати процес заміни ліхтарів в селі підключених партнерським способом. За зверненням

Пилипчак В.А. від сільської ради отримали 15 ліхтарів на суму 4350 грн. Роботи виконувались коштом та силами місцевих жителів та підприємців.

Організаційно та фінансово моя родина також взяла участь у ремонті вулиць Українська, Польова та Квіткова. Ремонтували ці проблемні шматочки жителі Висунців своїми силами. Також отримали порівняно невелике фінансування на ремонт доріг з місцевого бюджету, але на кінець звітного періоду проблему не вирішено. Разом з депутатом Пилипчак В.А, продовжимо цю роботу.

Разом з активом села взяла участь у святкуванні Дня села Музиківка. Під час депутатського ярмарку продавали випічку, тістечка та інші смаколики приготовані місцевими жителями. Частина з отриманих коштів пішла на ініціативи в Висунцях.

Дякую за допомогу у виконання депутатської діяльності - Левченко Даші, Романчук Аллі, Сурхаєвій Надії, родині Дяченків та багатьом іншим.

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше