Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Місячник легалізації трудових відносин в Музиківській ОТГ

Новина
26.02.2020

25.02.2020 року, з метою підвищення відповідальності роботодавців під час виконання законодавства про працю, членкині комісії по наповненню бюджету Музиківської сільської ради провели  роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщування та організації харчування, про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин. Під час цього інформаційного заходу роботодавців і працівників проінформувано про ризики використання незадекларованої праці.

Нагадуємо, що офіційне працевлаштування – це захист соціальних інтересів громадян, гарантування права на соціальні виплати та пенсійне забезпечення. Офіційне працевлаштування є гарантією соціального захисту працівника, кадрової стабільності та налагодженої роботи усіх учасників трудового процесу. Водночас, для роботодавця – це і позитивний імідж та репутація надійного партнера, що є запорукою процвітання бізнесу та примноження прибутків.   

В.Ртіщева, секретар комісії з наповнення бюджету 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше