Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Молодь с. Східне створила місце для дозвілля та розвитку!

Новина
13.07.2019

Після довгої і плідної роботи  активістів Музиківської ОТГ маємо завершений проект "Сходи СОНЦЯ", який взяв початок на молодіжному форумі DOBRE ДІЙ у м. Миколаєві у 2017 році. Так через програму DOBRE ДІЙ вдалося залучити майже 300 тисяч гривень на закупівлю обладнання та будівельних матеріалів для реалізації проекту.

На території Східненського будинку культури  організовано спортивну, дитячу та паркову зони, встановлено відкриту літню сцену, придбано проектор та колонки.

За два роки молоді вдалося найголовніше, привернути до себе увагу, бути почутими, отримати підтримку  від Музиківської сільської ради. За чей час з місцевого бюджету було виділено 3 100 тисяч гривень на капітальний ремонт даху та приміщень будинку культури, придбано нові меблі та облаштовано систему опалення. За сприяння старости Східненського  старостинського округу Вови Т.О. було вивезено 19 камазів сміття, завезено 21 камаз землі, задіяно спецтехніку для вирівнювання території, завезено пісок для оновлення пісочниці.

Силами активістів встановлено:

  • 15 лавок;
  • 2 тенісних стола;
  • сімейну качелю;
  • дитячу гойдалку;
  • дитячий коплекс-гірку;
  • пофарбовано 96 метрів огорожі;
  • висаджено 30 штук дерев та кущів;
  • загалом проведено 10 суботників;
  • організовано та залучено до волонтерської роботи більше 70 людей.

Фінальним і яскравим завершенням даного проекту стало дитяче свято відкриття простору. Працівниками будинку культури та активістами були організовані фото зони, конкурс малюнків,  розважальні ігри, майстер-клас з виготовлення прикрас, розпис-тату, ну і звісно смаколики.

Хочемо висловити слова подяки всім, хто долучився до реалізації проекту, хто знаходив час та сили прийти на допомогу. Послухайте! Якщо зірки запалюють – значить це комусь потрібно!

                                                                                       Позняк Світлана

                                                                                       Чепура Марина

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше