Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

МОЛОДІ СПЕЦІАЛІСТИ ПОТЕНЦІАЛ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ.

Офіційні публікації
04.02.2019

МОЛОДІ СПЕЦІАЛІСТИ

ПОТЕНЦІАЛ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ.

Служба зайнятості поповнюється молодими спеціалістами. При відборі кандидатів оцінюється інтерес людини до роботи та його навички, орієнтація на обслуговування клієнта, робоча етика, міжособистісне спілкування, здатність до навчання, відкритість новому досвіду.

Саме такі якості фахівці Служби побачили в Інні Чех. Вона прийшла працювати в Білозерську районну філію Херсонського обласного центру зайнятості не щодавно. Молодий, але досить перспективний спеціаліст. Ії становлення, як фахівця, припало саме на час змін. Пропрацювавши 2 місяця вона, вперше в своєму житті, прийняла участь у тренінгу. Захід був організований для кар’єрних радників.

Інна ділиться своїми враженнями: «Я маю невеликий досвід роботи. Сама перебувала на обліку в Службі. І ще клієнтом помітила, що у кожному відвідувачі спеціалісти першочергово бачать ЛЮДИНУ. Дуже переймалася, шукаючи роботу, після навчального закладу. Хвилювалася, як складеться моя професійна доля, але підхід до клієнтів у фахівців з питань зайнятості мене приємно вразив. Спіймала себе на думці, що хотіла би стати часткою такої команди. Проте навіть і уявити собі не могла, що моє бажання — здійсниться.

Нещодавно відвідала тренінг, у лавах вже “кар’єрних радників”. Дізналась про нові підходи у сприянні працевлаштуванню шукачам роботи. Відкрила для себе нові способи попередження перешкод у роботі з клієнтами і шляхи їх вирішення.

Загалом, спілкуючись з колегами, кожної хвилини отримувала для себе новий досвід. Захід був не лише пізнавальний, а ще й дав заряд позитиву та гарного настрою. Дякую колегам і тренерам. Я у захваті, що стала часткою команди, яка прагне розвиватися, втілює європейські стандарти та цілком відкрита для ЛЮДИНИ”.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше