Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Програма підтримки молодіжної політики

Новина
22.08.2018

Привіт! Наша громада прийняла рішення нічого не робити для молоді без молоді! Тож тепер формуємо молодіжну політику разом – влада та молодь. 

Зараз знаходиться в розробці «Програма підтримки молодіжної політики на території Музиківської об’єднаної територіальної громади до 2021 роки». Спільно з ГО "Громадський центр "Нова генерація" проведений аналіз потреб молоді нашої громади. Опитано не всю молодь, можливо саме тебе (хлопець/дівчина 25-25 років) ми не опитали. Але важливо отримати не черговий «папірець», а живу програму – діючу, активну, потрібну. Тому 28 серпня о 12:00 в приміщенні Музиківської сільської бібліотеки буде проведено фокус-групу з вивчення потреб молоді нашої громади. 

Чекаємо саме на тебе:

• Дівчина/хлопець 25-35 років;

• Проживаєш в Музиківській ОТГ;

• Можеш виділити до 2 годин 28 серпня часу на дуже важливу для молоді справу;

• Віриш, що молодь – рушійна сила громади

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше