Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Молодіжний банк ініціатив “Music sunrise”

Відеорепортаж
12.03.2019

 

Молодіжний банк керується молоддю! Саме молоді люди виробляють і приймають рішення! Представники організацій та молодіжні працівники є своєрідною “наглядовою радою”, яка гарантує відповідність “золотим правилам” МБІ, дотриманню законів України.

Технологія Молодіжного банку ініціатив дозволяє швидко та ефективно встановити порозуміння поколінь у громаді. Молодь, долучаючись до серйозної справи, швидко вчиться розуміти проблеми та знаходити шляхи їх вирішення. Молодіжні банки ініціатив також надають прекрасні можливості для розвитку молодіжного лідерства, а також дозволяють самій молоді переоцінити пріоритети громади під впливом відповідального прийняття рішень щодо тих проектів, які мають бути реалізовані першочергово.

У 2018-2019 році завдяки підтримці МБІ були профінансовані такі проекти:

  1. Настільні ігри – старі забуті гаджети (+ підтримка ІСАР «Єднання»)
  2. Гучні спортивні заходи (+ підтримка ІСАР «Єднання»)
  3. Крок до здоров’я
  4. Черлідинг – спорт і мистецтво
  5. Настільні ігри – корисне дозвілля (+ підтримка ІСАР «Єднання»)
  6. Кидай гаджет – жми еспандер
  7. Умілі руки (+ підтримка ІСАР «Єднання»)
  8. Рівняйсь!Струнко!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше