Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Можливості Веб-порталу Пенсійного фонду України

Офіційні публікації
08.11.2021

 В умовах сьогодення все більше і більше набувають популярності електронні сервіси Пенсійного фонду України. Отримувати послуги дистанційно спрощує процедуру та надає унікальну можливість зручно взаємодіяти з органами Фонду.

Сьогодні Пенсійний фонд України пропонує громадянам сучасні онлайн сервіси, що дозволяють застрахованим особам, а також пенсіонерам постійно бути в курсі новацій у сфері пенсійного забезпечення, контролювати свої особисті дані, замовляти й отримувати довідки тощо.

Щоб скористатися всіма можливостями сервісу, необхідно увійти до вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України за допомогою ключа кваліфікованого електронного підпису.

Наголошуємо, що Пенсійний фонд України вживає всіх необхідних заходів для захисту особистих даних користувача вебпорталу електронних послуг від несанкціонованого доступу  до них, а також зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, обробки та зберігання даних і заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування і заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу до систем, в яких зберігаються особисті дані.

З часу заснування портал електронних послуг Фонду постійно модернізується та вдосконалюється. Одним із останніх нововведень вебпорталу є надання доступу на перегляд електронних листків непрацездатності. Цей сервіс є оптимальним способом дистанційного обслуговування юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, який забезпечує зручну можливість отримання документів і відомостей про найманих працівників, що перебувають на лікарняному.

Окрім того, застраховані особи, які увійшли до особистого кабінету на вебпорталі за допомогою кваліфікованого електронного підпису, мають можливість перегляду даних щодо їх тимчасової втрати працездатності — у пункті головного меню “Тимчасова втрата працездатності”

Наголошуємо, що успішність формування електронного лікарняного залежить від достовірних даних застрахованої особи, які внесені до Реєстру застрахованих осіб, який веде Пенсійний фонд України, та які можна переглядати та перевіряти саме на вебпорталі Фонду.

За детальною інформацією звертатись за телефонами (05547) 33 6 39, 33 9 44.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше