Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Музичанка Марина Гажур розповідає про екологічний активізм та про роль жінок у громадсько-політичному житті

Особистості
13.11.2020
Марина є громадською активісткою в сфері захисту довкілля та екології.
Також Марина працює спеціалісткою з молодіжної політики в Музиківській сільській раді Музиківської ОТГ. Вона має освіту з нетрадиційних та відновлюваних джерел енергії. П`ять років Марина була керівницею проєктів ТОВ «Регіональна енергосервісна компанія».
“Залучення більшої кількості жінок до громадсько-політичного життя в нашій країні - це єдиний крок на шляху до повноцінного розвитку країни, де права та можливості кожної людини будуть реалізовані”, - зауважила Марина Гажур в інтерв'ю для проєкту #ЦеРобитьВона.
Більше історій тут: https://shedoesit.50vidsotkiv.org.ua/
Проєкт реалізовано Національним Демократичним Інститутом (НДІ) у співпраці з онлайн-платформою «Жінки-це 50% успіху України» та видавництвом «Видавництво» за підтримки Швеції. Усі матеріали, створені та опубліковані під час кампанії «Це робить вона», спрямовані на досягнення рівності в політиці.
Національний Демократичний Інститут (НДІ) є позапартійною організацією і не підтримує жодну кандидатку (кандидата) чи політичну силу на виборах в Україні. Думки, висновки та рекомендації належать героїням проєкту і не обов’язково відображають погляди НДІ та Уряду Швеції.
У відео використані ілюстрації з двотомника «Це зробила вона» та «Це теж зробила вона» видавництва «Видавництво».
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше