Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Музиківка знову серед переможців!

Новина
30.07.2019
У Білозерці, Новомиколаївці та Музиківці незабаром будуть реалізовані нові проекти соціальної дії!

British Council Ukraine в рамках програми Active Citizens Ukraine підтримала фінансово проекти наших випускників на загальну суму 42 500 грн:

▶️ Проект "Без обмежень" у Музиківці. Мета: створення доступного середовища для осіб з особливими потребами та інших маломобільних груп населення для отримання адміністративних та медичних послуг на території с. Музиківка

▶️ Проект "Арт-клас – просто клас!" у Новомиколаївці. Мета: створити комфортні умови для розвитку естетичних смаків, творчих здібностей школярів, сприяти створенню осередку для зняття психоемоційної напруги у дітей з особливими потребами. Залучити учнів, батьків, вчителів, активну сільську громаду до спільної діяльності, яка спрямована на формування всебічнорозвинених дітей.

▶️ Проект "Відпочиваючи – навчайся!" у смт. Білозерка. Мета: облаштування навчально-пізнавальної та відпочинкової зон для учнів 5-11 класів Білозерського наукового ліцею ім.О.Я.Печерського шляхом об’єднання зусиль адміністрації школи, вчительського колективу та батьківської громади.

Співфінансування проектів забезпечують громади на місцях на суму 11 075 грн.

Вітаємо переможців!

#activecitizensua

p.s. нагадаємо, що наступна хвиля прийому проектів: з 2 жовтня по 3 листопада 2019 включно. Тому, якщо ваш проект цього разу не був підтриманий, чекаємо на ваші нові або оновлені проекти вже цієї осені.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше