Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Музиківська амбулаторія отримала 10 кисневих концентраторів

Новина
13.10.2021
Кисневі концентратори є важливою частиною лікування Covid-19. Не всі лікарні забезпечені такою технікою, не кажучи вже про сільські медичні заклади.
В Музиківській амбулаторії донедавна був лише один такий пристрій, який не задовольняв потребу серед хворих на коронавірусну інфекцію та тих, хто потребує тривалої реабілітації.
Але цього року наша амбулаторія отримала 10 кисневих концентраторів V5-WN-NS (10 л) загальною вартістю 390,0 тис. грн.
Це відбулося відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31 березня 2021 року №333 «Питання фінансування у 2021 році закупівлі кисневих концентраторів» та рішення Херсонської обласної ради №273 від 19.08.2021 року «Про передачу кисневих концентраторів для закладів охорони здоров’я Херсонської області». Загалом Херсонщина отримала 372 концентратори.
 
 
УТОЧНЕНО!
Відповідно до Розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків НС Миколи Якименка від 22.10.2021 № 66,  вісім з десяти концентраторів передано в тимчасове користування КНП "Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша" 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше