Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Музиківська громада хоче мати сучасні електронні сервіси та послуги

Новина
03.02.2019

28-29 січня 2019 року відбувся семінар «ІТ-інструменти для управління громадою».

Більше 60- ти громад з усієї України, в тому числі і Музиківська громада, яка є учасником проекту «Е-рішення для громад»,об'єдналися заради однієї мети - розпочати перехід до Управління 2.0 на основі даних із використанням ІТ.

Тренери семінару представили безліч практичних кейсів та розповіли громадам як можна збільшити власні надходження до місцевих бюджетів. Було організовано цікаві навчальні візити до: Київської міської ради , Київської міської державної адміністрації - КМДА, Ситуаційного центру та КБУ "Контактний центр міста Києва 1551" й Kyiv Smart City Hub.

В заході взяли участь Ртіщева Віталія, завідувач сектору діловодства та звернень громадян  та Зіновік Євген, начальник фінансово-господарського відділу

Ртіщева Віталія: "Це був дуже мотиваційний та інформаційний семінар. Дякуємо за цікавий та цінний досвід нашим тренерам та спікерам."

Захід організовано в рамках проекту “Е-рішення для громад”, який реалізується Центром розвитку інновацій за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше