Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Музиківська громада отримала три генератори від ГО "Білозерський центр регіонального розвитку"

Новина
09.01.2023

Сьогодні ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" отримала та передала у партнерські громади перше обладнання в рамках реалізації проєкту "Допомога звільненим громадам Херсонської області" за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Одним із напрямків проєкту є облаштування укриттів в Музиківській, Чорнобаївській, Дар'ївській, Станіславській та Білозерській громадах. 

“Забрати обладнання ми змогли лише з другої спроби через обстріл Херсона та постійну небезпеку. Ще раз дякуємо представникам громади, які взяли на себе доставку обладнання до своїх населених пунктів. Колись це були буденні речі, а зараз - додатковий ризик!” - коментує Катерина Оксенюк, керівниця проєкту.

Ворожі обстріли населених пунктів та критичної інфраструктури тривають, тому питання облаштування укриттів не втрачають актуальності, а щойно деокуповані території лише починають свій шлях в цьому напрямку. Музиківська громада також вже зараз остаточно визначається з приміщеннями для облаштування укриттів та починає процес їх підготовки.

Генератори - це обов’язковий пункт в списку необхідного оснащення кожного укриття. Маючи генератори, люди зможуть більш комфортно облаштувати свій побут та перечекати моменти небезпеки навіть при відсутності електропостачання. Пристрої дозволять людям задовольнити свої мінімальні потреби - приміщення буде освітлене, з'явиться можливість зарядити телефони та інші дрібні гаджети.

Дякуємо, кожному хто долучається до реалізації проєкту! 

Технічна допомога стала можливою в рамках проєкту “Допомога звільненим громадам Херсонської області”, який реалізує ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за підтримки Компанії Кімонікс Інтернешнл Інк., яка в Україні має статус організації, що забезпечує реалізацію проєкту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення громадської довіри» (UCBI ІІI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше