Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Музиківська об’єднана територіальна громада у власність отримала майже 47 га землі.

Новина
27.11.2020

Музиківська об’єднана територіальна громада у власність отримала майже 47 га землі. Це не перша подібна передача з державної у комунальну власність, розказує начальниця відділу земельних відносин Музиківської ОТГ Альона Мельниченко.

Земельна ділянка найближчим часом буде передана у оренду громадянам для випасання худоби. Раніше ця земля так і використовувалася, потім сплив строк оренди. Наразі загального пасовища в ОТГ немає, тому худобу випасають будь де, - каже Альона Мельниченко: "Для нас це – шанс розпоряджатися землями на власний розсуд: віддавати під найвигіднішу орендну ставку в оренду, роздавати громадянам, отримувати земельний податок, наповнювати бюджет.

Вже отримали близько 1200 га землі. Ці земельні ділянки були передані у власність для ведення особистого селянського господарства військовим АТО, також працівникам соціальної галузі, частина значна була вже в оренді, зараз ми тільки готуємо додаткові угоди і перереєстровуємо орендодавців на Музиківську ОТГ і продовжуємо отримувати орендну плату, також переглядаємо ставки орендної плати для того, щоб збільшилися надходження до бюджету".

Матеріал від Суспільного https://suspilne.media/regions/kherson-region/

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше