Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Музиківська ОТГ готує комунікаційну стратегію!

Новина
14.11.2019

 Два дні активні мешканці Музиківської об'єднаної громади на Херсонщині працювали над розробкою комунікативної стратегії

Разом із експертками Олесею Жулинською та Ольгою Чумак формували ключові повідомлення про громаду та розробляли стратегію комунікацій. Також учасники зустрічі дізнавалися, як налагодити ефективну комунікацію всередині громади, розбиралися, що таке позиціонування, вчилися розповідати про економічний потенціал своєї території та її сталий розвиток.

Комунікативна стратегія, яку незабаром розробить громада, допоможе також перекласти простою мовою об'ємну й складну для сприйняття Стратегію розвитку громади.

? "Сподобалось, що експертки проаналізували сайт нашої громади, сторінки у Facebook та дали корисні поради, як покращити комунікацію з нашими мешканцями в Інтернеті", - говорить Людмила Погрібна, секретар Музиківської сільради.

 Комунікативну стратегію громада готує спільно з Український кризовий медіа-центр у рамках програми USAID Ukraine - USAID Україна #DOBRE.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше